Dedeman, Leroy Merlin si Arabesque sunt cei mai mari trei jucatori specializati in comertul cu materiale de constructii si solutii pentru amenajarea casei si a gradinii, business-urile acestora inregistrand o evolutie spectaculoasa fata de anii anteriori, reiese dintr-o analiza wall-street.ro, pe baza rezultatelor publicate de companii la Ministerul de Finante.

Dedeman, liderul pietei locale de bricolaj, a reusit performanta de a depasi pragul de 1 miliard de euro in afaceri si un profit in crestere cu circa 20%, ceea ce i-a consolidat rezultatele financiare in cursul anului trecut. In acest fel, business-ul Dedeman s-a ridicat la 1,17 miliarde de euro, o crestere 19% a cifrei de afaceri, dar si o crestere importanta a profitului, a numarului de magazine, respectiv a numarului de angajati. La finalul anului trecut, numarul mediu de angajati ai Dedeman se ridica la circa 8.500 de salariati.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont