In Hong Kong spirala preturilor imobiliare a atins noi recorduri, intr-un oras obisnuit insa cu valori ridicate ale locuintelor. Practic, pretul de 664.000 de dolari platit recent pentru un loc de parcare in Hong Kong reprezinta echivalentul valorii medii de piata a unui apartament obisnuit.

Cumparatorul, identificat drept un director executiv al companiei de Investitii Huarong Investment, a platit uriasa suma de bani pentru un loc de parcare intr-un complex de apartamente de lux, denumit Upton, in districtul Sai Ying Pun. El a cumparat anterior doua apartamente pentru 9,7 milioane de dolari si alte doua locuri de parcare in complex pentru 995 000 de dolari. Tranzactia a devenit imediat un nou record local, depasind valoarea de 615.000 de dolari achitat anterior pentru un loc de parcare, ceva mai ingust, anul trecut.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Ronnie Chua / Shutterstock