Fenomenul WELL, acela in care se pune accent tot mai mare pe sanatatea angajatilor si pe multifunctionalitatea spatiilor disponibile, va deveni cat de curand si in Romania o necesitate, un trend care deja in tarile din Vest completeaza certificarile verzi, oferite dupa modelul britanic (BREEAM) sau cel american (LEED).

In cadrul celei de-a doua editii a conferintei “Sustainable Buildings – A Step Into the Future”, organizata de catre Idea Events, expertii imobiliari prezenti la discutie au aratat ca tara noastra se pregateste sa intre intr-un nou ciclu de dezvoltare, in care se va pune un accent tot mai mare pe calitatea constructiei proiectelor cu scop comercial, vizate fiind in primul rand proiectele de birouri si avertizeaza ca in urmatorii 20 de ani aproape ca nu va mai exista o diferenta intre locul de munca si acasa.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont