Producatorul de usi si ferestre Pinum, unul dintre cei mai mari jucatori prezenti pe plan local, spune ca romanii au inceput sa acorde o importanta tot mai mare solutiilor de acces in locuinta tot mai securizate si tehnologizate si cumpara inclusiv unitati al caror pret poate depasi suma de achizitie o poate depasi pe cea a unui automobil nou Dacia Logan, cumparat prin intermediul programului “Rabla”.

“Dezvoltatorii aloca nivele diferite de preturi pentru astfel de solutii. Sunt proiecte foarte scumpe care folosesc produse foarte scumpe, dar si proiecte foarte scumpe care apeleaza solutii foarte ieftine. Suntem implicati in foarte multe proiecte, in Bucuresti 70% din proiectele imobiliare utilizand solutii de usi si ferestre Pinum. O valoare medie platita de un dezvoltator imobiliar pentru o usa se ridica la circa 100 de euro, in timp ce pentru un client persoana fizica valoarea medie platita urca la 170-200 de euro pentru o astfel de unitate. (…) Exista insa si clienti exigenti, care aloca doar pentru o usa de acces in interiorul locuintei sume de peste 7.000 de euro”, spune Francesco Curcio (foto cover), director executiv in cadrul Pinum Doors & Windows, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont