Intr-un interviu acordat wall-street.ro, Dragos Irimescu, fondatorul companiei Depaco si Valeriu Irimescu, fiul antreprenorului roman, actualul director executiv al companiei, au vorbit despre planurile Depaco cu brandul Wetterbest la nivel local, ce provocari au cei doi in fata si cum vad dezvoltarea companiei si a pietei de invelitori metalice in anii urmatori.

“Nu avem un calendar stabilit in privinta urmatorilor pasi, insa lucrurile pentru companie merg in continuare ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Ne-am dezvoltat dupa strategia noastra, iar achizitia de catre grupul Teraplast apare ca un sprijin. Am inceput deja sa comercializam produse ale Terasteel, iar prin intermediul logisticii companiei si echipei de vanzari ne vom consolida pozitia local, cat mai ales la nivel international”, spune Dragos Irimescu (foto mai jos).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont