"Eu cred ca ponderea constructiilor in PIB va continua sa scada, daca politicienii nu vor lua hotararea sa dezvolte infrastructura si piata de constructii. Aceasta, fara aportul investitiilor publice se dezvolta mult mai lent. Numarul de autovehicule care merg pe drumurile din Romania creste, numarul de transportatori rutieri creste, iar antreprenorii romani doresc sa isi deschida firme... Asadar, lucrurile, masinile, afacerile trebuie sa se miste tot mai repede in ziua de astazi iar infrastructura este mizerabila", spune Horia Rusu (foto).

Hornbach Romania reprezinta unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit din Romania. La 10 ani de la intrarea pe piata locala, compania a investit aproximativ 145 de milioane de euro si a creat peste 730 de locuri de munca la nivel national.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont