Compania de consultanta imobiliara este detinuta de catre Octavian Badescu, antreprenor in sectorul serviciilor si investitor, printre proiectele sale anterioare numarandu-se Sameday Courier si Retailplus Eastern Europe.

“Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi intr-o franciza imobiliara a fost interesul pe care l-am avut in ultimii ani pentru piata de real estate, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piata, cel rezidential, zona pe care sunt eu insumi sunt investitor. In plus, am analizat aceasta oportunitate de peste jumatate de an, informandu-ma la un nivel destul de detaliat cu privire la piata interna si la evolutiile de la nivel international, in special ale brandului RE/MAX. Am studiat mai multe modele si am concluzionat ca, la acest moment, acest proiect este cel potrivit pentru a ma implica”, a afirmat Octavian Badescu, precizand, la solicitarea wall-street.ro, ca ”am avut in vedere ca este o afacere in sectorul serviciilor, sector cu care sunt oarecum familiarizat dupa zonele si pietele de servicii abordate deja - de curierat, de cercetare de piata si de marketing direct”.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont