Forte Partners a dezvoltat, pana in prezent, alte trei proiecte rezidentiale de tip boutique: Londra 27, Calderon 80 si Suvenir 1. Proiectul Londra 27 este vandut integral, iar Calderon 80 si Suvenir 1 se afla in diferite etape de lucru. "Am ales sa testez formula de business pe care o aveam in minte inainte de a trece la scara unei dezvoltari cu sute de apartamente. Am lucrat in echipa cu biroul de proiectare ADNBA si am pus bazele unei noi divizii, Forte Partners Residentials", a declarat Geo Margescu (foto), fondator si CEO al Forte Partners.

Aviatiei Park a primit autorizatia de constructie pentru prima faza si va demara executia in vara acestui an. Proiectul include patru cladiri si se va livra in doua etape. Prima faza include doua blocuri, 176 de apartamente si studio-uri, care se vor finaliza in termen de 18 luni de la data inceperii lucrarilor. In cea de a doua etapa se vor preda urmatoarele 176 de unitati, livrate cu un ecart scurt, de numai 6 luni de la data finalizarii primei faze.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont