Intr-un interviu acordat wall-street.ro, Laurentiu Plosceanu (foto cover), unul dintre cei mai experimentati specialisti in constructii din Romania, presedinte al Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) este de parere ca tara noastra traverseaza o perioada nefasta din perspectiva investitionala, interval care va afecta multe companii din industria de profil.

“Premise pentru revenirea pe un trend pozitiv nu vad in acest moment, iar principala explicatie se afla in stransa legatura cu activitatea politica din ultimele luni. Decizia Guvernului de a marsa pe aspectele de natura sociala si mai putin pe cele de natura investitionala isi arata deja efectele negative. Evolutia economiei nu poate fi sustinuta doar prin consum, avem nevoie de o strategie pe termen lung, cu planuri bine delimitate si aplicate corespunzator. Din pacate, cel de-al doilea semestru se previzioneaza a fi similar cu primul, lucru care nu indica deloc o evolutie pozitiva sectorului de profil. 2017 este un esec din perspectiva investitionala”, crede Laurentiu Plosceanu.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont