Investitia totala in aceasta faza a extinderii va fi de 108,9 milioane de euro. Cu o suprafata inchiriabila planficata de 600.000 de metri patrati, CTPark Bucharest West este proiectat sa devina parcul logistic cu cea mai mare suprafata si cu cel mai accelerat ritm de crestere atat din Romania, cat si din regiune.

„Suntem foarte multumiti de acest acord, care ne va ajuta sa facem inca un pas important in a transforma CTPark Bucharest West in cel mai important parc logistic din Romania, atat in termeni de suprafata totala, cat si in ceea ce priveste ritmul dezvoltarii. Ne propunem sa fim un parc strategic pentru economia Romaniei, prin sprijinul pe care il oferim pentru investitii logistice si industriale semnificative, atat straine, cat si romanesti. Acest imprumut reprezinta de asemenea prima cooperare dintre CTP si BERD, alaturi de partenerul nostru financiar pe termen lung, BCR (la nivel local) si Erste Bank (la nivel de grup)”, a declarat Ana Dumitrache, country head al CTP Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont