Intr-un interviu acordat wall-street.ro, Diana Calfa (foto cover), managing director al Morphoza, a vorbit despre oportunitatile din piata de design interior, despre numarul tot mai ridicat de companii care apeleaza la servicii de modernizare a spatiilor de lucru, dar si despre tendintele care se contureaza pe acest segment de piata.

“In ultimii ani, activitatea companiei noastre a depasit granitele regionale si a devenit o prezenta constanta in zona de sud a tarii. Este si motivul pentru care am simtit nevoia de a avea un spatiu dedicat echipei noastre din Bucuresti, dar si intalnirilor cu clientii si colaboratorii Morphoza din Capitala. Inca de la finalul anului trecut, am fost in cautarea spatiului optim pentru conceptul pe care il creionasem. Am optat pentru un spatiu independent, de 100 mp, situat intr-o zona centrala a Capitalei, pe bulevardul Octavian Goga. Proiectul este inspirat din povestea Vrajitorul din Oz, iar investitia necesara s-a ridicat la 50.000 de euro”, a declarat Diana Calfa.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont