3Pillar Global a inchiriat peste 700 de metri patrati in cladirea de birouri Moldova Business Center din Iasi pentru cel de-al treilea centru de servicii pe care il va deschide in Romania. Biroul va fi deschis la inceputul lunii august, iar pana la finalul anului, 3Pillar Global isi propune sa ajunga la un numar de 50 de ingineri si specialisti IT in sediul din Iasi, care se vor alatura celor peste 450 de angajati din Cluj-Napoca si Timisoara. Compania doreste sa atraga specialisti cu o experienta de minimum 2 ani de zile si competente dovedite in tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicatii web (Java, Phyton, Ruby on Rails, Front End), mobile (iOS si Android) si testare.

“Dupa modelul centrelor din Cluj-Napoca si Timisoara, ne asteptam ca biroul deschis la Iasi sa creasca exponential in urmatorii ani. Amplasamentul foarte bun si accesul facil din diferite zone ale orasului au contat foarte mult”, a declarat David DeWolf (foto cover), CEO-ul companiei.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont