Potrivit unei estimari a ESOP Consulting, una dintre cei mai importante companii de consultanta imobiliara din Romania, suprafata tranzactionata in perioada 2017-2020 va depasi 250.000 mp anual, ceea ce readuce tara noastra pe harta europeana de investitii.

„Estimam ca noile cladiri de birouri ce vor fi livrate in 2017-2020, fie ca este vorba de parcuri de afaceri de dimensiuni mari, ce depastesc fiecare in parte 50.000 mp, fie ca este vorba de cladiri de birouri de tip boutique cu suprafete de 1.500 – 7.000 mp, construite in zonele ultracentrale ale Capitalei vor atrage companiile din sectoarele dinamice ale economiei romanesti: firmele de IT&C, centrele de cercetare-dezvoltare, cele din segmentul fincanciar-bancar, energetic, BPO, shared-services, automotive etc., iar suprafata tranzactionata anual in aceasta perioada va depasi 250.000 mp”, a declarat Alexandru Petrescu (foto mai jos), managing partner al ESOP Consulting.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont