In primele sase luni ale anului, Cemacon a obtinut un profit operational de 10,15 milioane lei, in crestere cu 65% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net de 5,2 milioane lei. Producatorul de materiale de constructii si-a consolidat afacerea prin obtinerea unei cresteri semnificative a profitului operational fata de cel de anul trecut, la o cifra de afaceri similara.

“Rezultatele primelor sase luni sunt bune. Avem un avans de 65% a profitului operational raportat la aceeasi perioada a anului 2016 si profit net de 5,2 milioane lei. Pentru anul acesta ne concentram pe consolidarea afacerii, dat fiind faptul ca, in 2016, am atins plafonul maxim de vanzari cantitative. Utilizam integral capacitatea de productie a celor doua fabrici, motiv pentru care, pentru 2017 am mizat pe cresterea calitativa si valorica a pietei, cu un ritm mai accelerat decat evolutia in volum. Din pacate, aceasta premisa nu s-a confirmat la nivelul pietei, suntem inca intr-o zona de pret scazut raportat la evolutia consumului, insa noi ne mentinem in tinta propusa.” a declarat Liviu Stoleru, director general si presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon SA.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont