Colliers International a mediat inchirierea unei suprafete de 1.100 metri patrati in Tati Center, cladirea atingand astfel un grad de ocupare de 100%. Cladirea de birouri este amplasata in zona 13 Septembrie din Bucuresti, a fost lansata pe piata in martie 2006 si dispunde de o suprafata inchiriabila de 7.500 de metri patrati, pe o structura pe inaltime de doua etaje subterane, parter, mezanin si zece etaje. Cu o suprafata pe etaj de circa 570 de metri patrati si 54 de locuri de parcare, din care 14 in subteran, cladirea se incadreaza in categoria B de cladiri de birouri.

Consultantul imobiliar a mediat tranzactia de inchiriere pentru distribuitorul de calculatoare Fujitsu Siemens si pentru producatorul de alimente Expur SA. "Fujitsu Siemens va ocupa circa 530 de metri patrati in noua locatie. Compania a ocupat anterior un spatiu de birouri de aproximativ 100 de metri patrati in hotelul Marriott din Bucuresti", a declarat pentru NewsIn directorul de comunicare al companiei de calculatoare, Ileana Stroe.

In aceeasi cladire, compania de servicii imobiliare Activ Consulting a mediat pentru Freescale Semiconductor Romania SRL in acest an inchirierea unui spatiu de circa 5000 de metri patrati, pe noua etaje ale cladirii. De asemenea, Amano Software Engineering ocupa un spatiu la parterul cladii.

Expur SA este o companie din domeniul procesarii de cereale pentru piata interna si export, care furnizeaza in prezent ulei de floarea soarelui si soia pentru 10% din piata romaneasca. Compani intentioneaza ca, in 2007, sa construiasca la Slobozia o fabrica de biodiesel cu o capacitate anuala de 100.000 de tone.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri