Citeste si

"Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala a emis Recomandarea CNSM nr. 3/2017 privind imbunatatirea informatiilor statistice necesare analizelor privind piata imobiliara prin care Banca Nationala a Romaniei a fost mandatata sa colecteze informatii cu privire la piata imobiliara. Scopul acestui demers este de a monitoriza sectorul imobiliar rezidential si comercial in vederea identificarii potentialelor vulnerabilitati cu impact asupra stabilitatii financiare si se inscrie in setul de masuri necesare implementarii recomandarii Comitetului European pentru Risc Sistemic privind acoperirea unor lacune la nivelul datelor privind bunurile imobile.

In acest sens, BNR a elaborat un chestionar care se adreseaza firmelor care participa in mod direct (prin dezvoltarea de proprietati imobiliare) sau indirect (prin investitii in firme din sectorul imobiliar, prin asigurarea de finantare acestora sau prin intermedierea tranzactiilor imobiliare) la activitatea pietei imobiliare din Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: rsooll / Shutterstock