CTPark Cluj II va fi situat in localitatea Floresti, si va avea o suprafata totala inchiriabila de 29.000 de metri patrati. Compania mai detine in prezent un parc in judetul Cluj, CTPark Cluj I, aflat in localitatea Apahida, cu o suprafata de 23.000 m², finalizat anul trecut.

CTP isi continua astfel procesul de extindere la nivelul intregii tari, in special in partea de vest, unde cererea de spatii logistice si industriale de clasa A a crescut considerabil in ultimii ani. Pozitionat strategic la iesirea din oras, pe sensul de mers Cluj-Napoca – Oradea, cu acces direct din DN1 si Drumul European 60, CTPark Cluj II va fi construit pe un teren cu o suprafata de 65.000 de metri patrati. Proiectul se afla in faza de autorizare, design si licitatie pentru subcontractori, urmand ca lucrarile sa fie finalizate in doua etape: prima in martie 2018, iar a doua in ultima jumatate a anului viitor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont