Ca urmare, odata cu luna octombrie, dezvoltatorul va incepe lucrarile de constructie la caldirea C, cea de-a treia cladire din complexul Oregon Park, care va dispune de o suprafata neta inchiriabila de 25.000 metri patrati dispusi pe sase etaje si va avea o parcare subterana cu doua nivele. "Cladirea C va fi construita in oglinda fata de cladirea B si va incheia procesul de dezvoltare a Oregon Park. Anul viitor veti vedea aici un proiect complet", a declarat Robert Neal, reprezentant Portland Trust.

Cladirea va fi construita, alaturi de celelalte doua finalizate deja, in zona Barbu Vacarescu, din Bucuresti, in spatele Skanska Towers. Per ansamblu, tot proiectul Oregon Park va constitui o suprafat neta inchiriabila de 70.000 metri patrati. Potrivit lui Robert Neale, investitia totala in dezvoltarea proiectului se va ridica la final la aproximativ 140 de milioane de euro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont