Studii recente au demonstrat ca mediul de lucru a devenit mai important in alegerea unui loc de munca decat pachetul salarial, motiv pentru care companiile sunt dispuse sa investeasca sume apreciabile in amenajarea spatiilor de munca.

"Dezvoltatorii, investitorii si chiriasii acorda o atentie din ce in ce mai mare amenajarii spatiilor de birouri, in contextul modificarilor obiceiurilor si asteptarilor angajatilor la si de la locul de munca. Astfel, vedem o intensificare a cererii pentru astfel de proiecte, in incercarea companiilor de a oferi cele mai bune conditii de lucru pentru angajati. In functie de facilitatile si serviciile incluse, companiile sunt dispuse sa cheltuiasca pana la 800 euro/mp doar pentru amenajarea spatiilor de birouri", a declarat Cezar Florea (foto), associate director, head of project and development services JLL Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont