Citeste si

Piata de birouri din Bucuresti prezinta un potential enorm, iar actualul nivel ridicat de absorbtie confirma acest lucru. Prima jumatate a anului s-a incheiat cu un volum record de contracte de inchiriere semnate, adica 157.000 de metri patrati, cu 7.000 mp mai mult decat cel inregistrat pentru perioada corespunzatoare a anului trecut. Chiriasii au un apetit mare pentru cladirile de birouri clasa A recent construite. Anul acesta, multe cladiri noi de birouri vor fi inchiriate integral inainte de finalizare a lucrarilor de construire", spune Louis-Maxime Juhel, directorul office in cadrul BNP Paribas Real Estate.

In pofida livrarii noilor cladiri de birouri de clasa A, BNP Paribas estimeaza ca in trimestrele urmatoare nivelul ridicat al cererii pentru cladiri de calitate poate duce la o scadere a ratei de neocupare sub 7-8%. In acest caz piata de birouri se va transforma incet intr-o piata a proprietarilor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont