"Globalworth a continuat sa isi extinda activitatea cu succes in 2017, prin imbunatatirea operatiunilor si consolidarea bilantului pentru a permite o crestere viitoare. Prin evolutia de pana acum am devenit cel mai mare prorietar de spatii de birouri de clasa A din Romania si am reusit sa extindem linia de chiriasi din intreaga lume. In contextul unor prognoze pozitive pentru piata imobiliara din aceasta regiune avem in vizor un esantion mare de noi oportunitati, de la care ne asteptam sa sporeasca in continuare ritmul de crestere al companiei. Suma de 280 milioane euro va fi utilizata pentru achizitii interesante viitoare, precum si pentru dezvoltarile existente", a declarat Ioannis Papalekas, director general al Globalworth.

Valoarea portofoliului de active din Romania detinut de catre Globalworth a urcat cu 6,9%, in perioada mentionata, la 1.045,4 milioane de euro, potrivit raportului citat. Printre asset-urile companiei se numara Globalworth Tower, Nusco Tower, Green Court A si B, TCI, Unicredit HQ, Globalworth Plaza, Upground Towers, Herastrau 1 sau Timisoara Airport Park.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Agerpres