"Amazon va reprezenta chiriasul principal din cadrul primei cladiri, livrata deja in acest an, in proiectul Globalworth Campus. In prezent, ne ocupam cu pregatirea amenajarilor necesare pentru birorurile Amazon", a delcarat Dimitris Raptis (foto). Reprezentantul Globalworth a refuzat sa ofere si suprafata inchiriata de Amazon, insa surse de piata de profil au precizat pentru wall-street.ro ca gigantul american ar urma sa ocupe aproximativ 13.000 mp.

Sosirea Amazon in Globalworth Campus vine la an de la tranzactia in care gigantul american de retail a inchiriat o suprafat de 13.500 de metri patrati in Iasi, in cladirea United Bu­si­ness Center (UBC) din cadrul centru­lui de birouri Palas. Avand in vedere suprafata mare inchiriata de Amazon in Globalworth Campus, chiria s-ar putea ridica la 10 euro pe metru patrat lunar.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont