Vodafone si Carpatica Asig au castigat licitatiile pentru inchirierea spatiilor comerciale din noul corp de legatura dintre terminalele plecari si sosiri ale Aeroportului Otopeni, a declarat Valentin Iordache, directorul Departamentului Relatii Externe AIHCB.
"Licitatia pentru inchirierea spatiilor comerciale din corpul de legatura dintre terminalele plecari si sosiri international/ curse interne ale Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti a avut loc la Bursa de Marfuri. Spatiile au avut ca destinatii derularea activiatilor de comercializare produse si servicii de telefonie mobila, de comercializare polite de asigurari si activitati bancare", a explicat Valentin Iordache, citat de NewsIn.

Cu toate ca au fost scoase la licitatii cate doua spatii comerciale, societatile de profil nu au fost interesate de inchirierea acestora. Astfel, doua societati s-au aratat interesate sa participe la licitatia privind activitatile de comercilizarea produselor si serviilor de telefonie mobila, insa singura care s-a prezentat la licitatie a fost Vodafone.

Situatia a fost asemanatoare si in cazul licitatiei pentru societatile de asigurari, spatiul comercial fiind atribuita prin licitatie deschisa societatii Carpatica Asig. Nicio unitate bancara nu a participat la licitatia pentru inchirierea spatiilor comerciale din corpul de legatura. Potrivit reprezentantului Aeroportului Intenational Henri Coanda, licitatiile pentru spatiile care nu au fost atribuite luni vor fi reluate pe 22 noiembrie.

Pentru inchirierea spatiilor societatile de telefonie mobila trebuie sa plateasca 50 euro/metru patrat, suprafata fiind de 44 metri patrati, cele de asigurari 200 euro/metru patrat pentru o suprafata de patru metri patrati, iar cele bancare 200 euro/metru patrat pentru 90 de metri patrati.

Marti vor fi licitatiile pentru inchiriere spatiile comerciale pentru activitatile informative si recreative, pentru farmacii si pentru restaurante. Noul corp de legatura a fost inaugurat la inceputul lunii octombrie si asigura un tranzit rapid intre fluxul de sosiri interne si de plecari internationale, contituind totodata o zona comerciala de petrecere a timpului liber inainte de imbarcare sau intre doua zboruri. Investitia s-a ridicat la aproximativ 2,5 milioane de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri