Pentru CTP, 2017 este anul cu cel mai accelerat ritm de dezvoltare: suprafata inchiriabila de spatii industriale si logistice construita si livrata pana la sfarsitul anului se situeaza la aproximativ 180.000 metri patrati, iar circa 300.000 metri patrati sunt in constructie, cu date de finalizare estimate pentru prima jumatate a anului viitor.

In 2017 CTP a facut mai multe investitii in noi constructii si achizitii de parcuri industriale, atat in apropierea capitalei, cat si in tara. In CTPark Bucharest West a inceput constructia a doua cladiri de spatii industriale si logistice cu o suprafata de 100.000 metri patrati, care vor fi finalizate in primul, respectiv al doilea trimestru din 2018. In CTPark Timisoara, compania a inceput constructia a 32.000 metri patrati de spatii industriale si logistice , cu termen de finalizare in luna decembrie 2017.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont