Cele doua terenuri au fost vandute intr-o tranzactie asistata de CBRE si Cushman & Wakefield Echinox. Unul dintre terenuri este situat pe bulevardul Ghencea din Bucuresti si are o suprafata de 12.000 mp, iar celalalt se afla pe strada Erou Iancu Nicolae din orasul Voluntari, avand o suprafata de 13.000 mp. Potriviti consultantilor imobiliari contactati de wall-street.ro, pretul pe metru patrat al unui teren in zona bulverdului Ghencea se situeaza in intervalul de valori cuprins intre 50 si 75 de euro, in functie de proximitatea fata de Bucuresti, in timp ce pe strada Erou Iancu Nicolae din Voluntari preturile pe metru patrat la terenuri ajung la 2-300 de euro.

Per ansamblu, din vanzarea celor doua terenuri Immofinanz ar fi incasat 4,8 milioane de euro (12.000 x 75 + 13.000 x 300). De asemenea, Immofinanz a adaugat ca va finaliza si vanzarea unui al treilea teren in Capitala de 10.800 mp pe strada Vasile Lascar, in luna noiembrie. Fiind o zona centrala a Capitalei, aici preturile ajung la 5-600 de euro pe mp la terenuri.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: create jobs 51 / Shutterstock