Phoenix Logistics Center (PLC), achizitionat in trimestrul al doilea al acestui an, a fost integrat in CTPark Bucharest si se afla in localitatea Chiajna, la intersectia autostrazii A1 cu Soseaua de Centura, la o distanta de 10 kilometri de centrul Bucurestiului. Parcul are o suprafata totala de 43.000 de metri patrati si o suprafata inchiriabila de 21.000 de metri patrati. Spatiile pot fi utilizate atat pentru activitati de depozitare, logistice si de distributie, cat si pentru productie pentru industria usoara. Phoenix Logistics Center este complet inchiriat catre DB Schenker, companie internationala ce ofera servicii de transport rutier de marfa, transport feroviar, transport aerian, transport maritim, servicii de logistica si formalitati vamale.

Planurile dezvoltatorului CTP Romania, condus de catre Ana Dumitrache din pozitia de Country Head, pentru parcul logistic din Chiajna presupun lucrari de renovare si modernizare. Investitia estimata se ridica la aproximativ 1.500.000 euro si se face in doua faze: in prima etapa se efectueaza lucrari de aducere la standardele ISU (instalatiile cu hidranti, sistem de iluminare de urgenta, sistem de desfumare, sisteme antiincendiu etc.), iar in cea de a doua se fac lucrari de modernizare, printre care se numara: inlocuirea sistemului de iluminare prin introducerea tehnologiei Smart LED, precum si reabilitarea sistemelor de canalizare si de epurare a apei, etc. Prima etapa a fost demarata imediat dupa achizitie, urmand sa se incheie luna aceasta. A doua faza va fi demarata anul viitor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont