Dezvoltatorul imobiliar London Partners si Ayka Construction, in calitate de constructor, ridica in centrul Capitalei un proiect rezidential, denumit Soho Unirii, care va cuprinde un numar de 236 de apartamente si va fi construit intr-o singura faza. Investitia estimata ajunge la 26 milioane de euro.

Ansamblul de apartamente Soho Unirii ca cuprinde locuinte de tip studio, de 2,3 si patru camere si ar urma sa fie finalizat in octombrie 2018. Potrivit reprezentantilor dezvoltatorului London Partners, lucrarile de constructie au inceput, iar, in prezent, se executa subsolul.

Preturile sunt de 79.900 euro plus TVA pentru un studio, 93.100 euro plus TVA pentru doua camere, 124.000 euro plus TVA pentru trei camere, iar patru camere ajung la 199.000 plus TVA. In pret este inclus si un loc de parcare subteran. Soho Unirii a fost prezent si la Salonul Imobiliar Bucuresti unde reprezentantii de vanzari ai dezvoltatorului au incheiat peste 30 de rezervari.

Proiectul Soho Unirii este construit de Ayka Construction, companie ce a mai executat constructia InCity Residence, Tineretului Residence si Ferdinand Residence. La randul sau, London Partners este o companie de dezvoltare imobiliara, care face parte dintr-un Grup international, prezent in Romania din anul 1994.

Sursa foto: SohoUnirii

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri