Bucurestiul va cunoaste cea mai mare dezvoltare in domeniul imobiliar intre anii 2006-2010, dintre toate capitalele europene, potrivit studiului efectuat de compania de consiliere imobiliara Jones Lang LaSalle, referitor la Indicele European de Crestere Economica Regionala, E-RE, publicat ieri.

Totusi in ciuda faptului ca Bucurestiul va beneficia de aceasta crestere, ratingul destul de scazut acordat mediului de afaceri din Bucuresti a obtinut doar locul 58 in clasamentul general realizat de compania de consiliere.

Desi va deveni membra a Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007, Romaniei ii vor fi aplicate unele restrictii, mai ales in ceea ce priveste piata muncii. ingrijorarile statele membre ale UE in legatura cu aderarea Romaniei la UE se leaga in mare parte de problemele sistemului juridic si lupta impotriva coruptiei, anunta NewsIn.

in ciuda faptului ca va deveni membra a UE odata cu Romania, Bulgaria nu a reusit sa ocupe decat locul 80 in acest clasament, posibilitatile de crestere ale pietei imobiliare din Sofia fiind mai reduse.

Budapesta, capitala ce a ocupat locul intai in clasamentul de anul trecut, a cunoscut in acest an o scadere substantiala. Pentru a sublinia importanta crescuta a Europei de est si Europei centrale, compania de consiliere imobiliara Jones Lang LaSalle a decis sa includa in clasament si Bulgaria si Romania.

Conform aceluiasi studiu, Londra a devenit orasul european cu cele mai bune posibilitati de angajare, crestere economica si imbogatire, pentru urmatorii cinci ani, depasind Parisul, din aceste puncte de vedere. Dublin a ramas pe locul al treilea in acest clasament, in timp ce Madrid si Stockholm au ocupat al patrulea, respectiv al cincilea, surclasand Munchen si Helsinki.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri