Dezvoltat pe o suprafata totala de 10.000 metri patrati, in zona Ghencea, ansamblul rezidential New Residence totalizeaza 214 de apartamente impartite in 7 tronsoane, in regim de inaltime mic (parter + 2 etaje + mansarda). Proiectul, lansat in luna iunie 2016 si finalizat in octombrie 2017, include si un numar de 14 spatii comerciale.

"Printre cei care au ales New Residence sunt familii tinere, parinti care locuiesc in zona si investesc in apartamente pentru copiii lor, dar si investitori atrasi de ansamblul rezidential, ceea ce face ca pretul chiriilor sa fie foarte competitiv", a spus Cristian Mercioniu, director general New Residence.

Locuintele din New Residence au un pret de vanzare de 1.000 euro / mp construit, cu TVA 5% inclus. Valoarea investitiei in proiectul New Residence Bucuresti este estimata la aproximativ 10 milioane de euro.

Dezvoltatorul subliniaza ca are, de asemenea, in plan, in urmatoarele 12 luni, un ansamblu rezidential premium, cu 130 de apartamente, in zona Timpuri Noi, un ansamblu de 40 de case individuale, tip boutique, la Magurele si unul de locuinte in zona actualului complex New Residence, ce va avea o capacitate de aproximativ 70 de apartamente de 2 si 3 camere, tot cu regim mic de inaltime.

Dan Sucu si Valentin Visoiu...
Citeste si: Dan Sucu incepe lucrarile la a patra cladire de locuinte din Domenii

Actionarul majoritar al British Romanian Investment Partnership este ARDC Ltd., o companie inregistrata in Marea Britanie. Prin proiectul New Residence, ARDC (UK) realizeaza a doua investitie imobiliara in Bucuresti, dupa New Residence Magurele care include 188 de apartamente, 4 spatii comerciale si 8 case de tip individual si duplex.