Campus 6 va include patru cladiri de spatii de birouri cu o suprafata inchiriabila totala de 81.000 metri patrati si doua niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare. Termenul de livrare pentru prima faza consituita din prima cladire, de 22.000 metri patrati inchiriabili distribuiti pe un numar de 11 etaje, este trimestrul trei din 2018. Investitia in aceasta cladire se ridica, potrivit Skanska, la aproximativ 38 de milioane de euro.

"In ambele situatii, vizitatorul va primi un cod de recunoastere (QR Code), iar persoana care primeste invitatul va fi notificata in momentul scanarii QR Code-ului la intrarea in cladire. Din motive de siguranta, toate invitatiile vor avea o perioada limitata de valabilitate iar numarul de intrari, respectiv iesiri va putea fi limitat. Acest sistem va veni in completarea receptiei clasice existente in orice cladire de birouri", Razvan Enache, project manager, Skanska.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont