In cei 10 ani, Cosmopolis a strans o comunitate ce numara peste 6.700 de rezidenti, iar acest numar creste cu fiecare an.

"In 2009, anul in care am inceput livrarea primelor unitati, aveam putin peste 700 de rezidenti, iar acum am ajuns la mii de locuitori, majoritatea familii cu unul sau doi copii, si tineri profesionisti, la inceput de cariera. Anul acesta am construit inca 45.900 mp de suprafata rezidentiala si estimam ca vom vinde peste 540 de unitati locative", a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land.

De asemenea, in cei 10 ani de existenta pe piata imobiliara, Cosmopolis a avut un impact pozitiv asupra dezvoltarii mediului economic (280 de milioane euro volum total de investitii), oferind rezidentilor numeroase facilitati care acum includ doua gradinite, o scoala primara, doua parcuri, o plaja privata pe malul lacului din apropierea ansamblului, 24 de piscine exterioare, terenuri de baschet, fotbal si tenis, mai multe terenuri de joaca si o sala de fitness.

Incepand cu finalul anului trecut, Cosmopolis are propriul strip mall, cu o suprafata inchiriabila de 4.000 mp.

Gabriel Voicu, Coldwell...
Citeste si: Coldwell Banker: In Cosmopolis mai sunt 60 ha nedezvoltate

"Vom continua sa investim in multiplicarea facilitatilor de care au nevoie locuitorii complexului rezidential. Din momentul in care am inceput acum 10 ani dezvoltarea Cosmopolis am stiut cat de mult ii ajuta pe rezidenti sa gaseasca tot ce au nevoie chiar in apropierea locuintei. Urmatoarea investitie din cadrul Cosmopolis va fi o sala de fitness ultramoderna, dotata cu aparatura de ultima generatie si o piscina interioara, instructori si personal dedicat antrenamentelor individuale, dar si de grup", a mai declarat Ahmet Buyukhanli.

Cosmopolis este una dintre cele mai mari investitii imobiliare realizate in Romania, fiind amplasat in partea de nord-est a Bucurestiului. Managerul si agentul exclusiv Cosmopolis este Coldwell Banker Romania.