Opus Land a dat startul lucrarilor de constructie la proiectul rezidential Cosmopolis in urma cu 10 ani, perioada in care a vandut peste 2.840 de locuinte in cadrul complexului, dintr-un total de 7.000 de unitati planificate. Amplasat pe un teren de 821.000 metri patrati si dezvoltat in faze de constructie multiple, proiectul a atins varful de vanzari in 2017 cu un numar de 540 de apartamente, in crestere cu 15% comparativ cu anul precedent.

In cei 10 ani, Cosmopolis a strans o comunitate ce numara peste 6.700 de rezidenti, iar acest numar creste cu fiecare an.

"In 2009, anul in care am inceput livrarea primelor unitati, aveam putin peste 700 de rezidenti, iar acum am ajuns la mii de locuitori, majoritatea familii cu unul sau doi copii, si tineri profesionisti, la inceput de cariera. Anul acesta am construit inca 45.900 mp de suprafata rezidentiala si estimam ca vom vinde peste 540 de unitati locative", a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land.

De asemenea, in cei 10 ani de existenta pe piata imobiliara, Cosmopolis a avut un impact pozitiv asupra dezvoltarii mediului economic (280 de milioane euro volum total de investitii), oferind rezidentilor numeroase facilitati care acum includ doua gradinite, o scoala primara, doua parcuri, o plaja privata pe malul lacului din apropierea ansamblului, 24 de piscine exterioare, terenuri de baschet, fotbal si tenis, mai multe terenuri de joaca si o sala de fitness.

Incepand cu finalul anului trecut, Cosmopolis are propriul strip mall, cu o suprafata inchiriabila de 4.000 mp.

"Vom continua sa investim in multiplicarea facilitatilor de care au nevoie locuitorii complexului rezidential. Din momentul in care am inceput acum 10 ani dezvoltarea Cosmopolis am stiut cat de mult ii ajuta pe rezidenti sa gaseasca tot ce au nevoie chiar in apropierea locuintei. Urmatoarea investitie din cadrul Cosmopolis va fi o sala de fitness ultramoderna, dotata cu aparatura de ultima generatie si o piscina interioara, instructori si personal dedicat antrenamentelor individuale, dar si de grup", a mai declarat Ahmet Buyukhanli.

Cosmopolis este una dintre cele mai mari investitii imobiliare realizate in Romania, fiind amplasat in partea de nord-est a Bucurestiului. Managerul si agentul exclusiv Cosmopolis este Coldwell Banker Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri