Datagroup, una dintre cele mai vechi companii autohtone de profil, infiintata in Timisoara in 1995, isi va reloca echipa in noul spatiu de birouri la inceputul anului urmator, Vox Technology Park urmand a fi finalizat in aceasta luna.

"Sectorul IT&C reprezinta unul dintre principalele sectoare din care provine cererea de spatii de birouri moderne si toti dezvoltatorii vaneaza companiile de profil. Peste 80% din suprafata contractata la Vox Technology Park a fost preluata de companii IT&C confirma atractivitatea proiectului pentru companiile de profil", declara Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Vox Technology Park va dispune de facilitati precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care va genera o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul ofera de asemenea spatii de pana la 3.500 de metri patrati pe etaj.

Anul viitor va fi finalizata si o parcare supraterana cu 400 de locuri in imediata vecinatate a proiectului, in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro. Acestea se vor adauga celor 280 de locuri de parcare deja disponibile in cadrul Vox Technology Park, parcarea proiectului urmand sa dispuna si de mai multe statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete.

Colliers: Comunitatea creata...
Citeste si: Colliers: "Viata la birou" poate influenta "cultura" unei companii

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat in ultimii ani in Timisoara peste 800 de apartamente si zeci de mii de metri patrati de hale industriale, spatii hoteliere si de birouri. Omul de afaceri Virgil Tornoreanu detine si compania producatoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizeaza programe si aplicatii pentru companii internationale si diferite institutii publice si bancare din vestul Europei, fiind si resellerul si service-ul autorizat Apple Vox Store in Romania.