Cea de-a doua faza a Coresi Business Park Brasov cuprinde trei cladiri moderne de spatii de birouri de clasa A, cu regim mic de inaltime (P+3E/4E), ce cumuleaza 25.000 mp. In prezent, este in constructie cea de-a treia cladire, N2, de 8.500 mp, ce urmeaza a fi livrata in intervalul aprilie-august 2018. Toate cele trei cladiri ce fac parte din faza a doua a proiectului - L1, N1 si N2 - sunt in curs de obtinere a certificarii BREEAM - nivelul „Foarte bine”. Cladirea N1, cu o suprafata construita de 8.500 mp, este inchiriata integral si a fost data in folosinta in septembrie 2017.

Azets, cel mai important furnizor de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane si consultanta in tarile nordice, a inchiriat un intreg etaj in cladirea N1, respectiv 1.550 mp, pe care l-a ocupat in septembrie 2017. Accenture, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing si consultanta in management, a inchiriat 750 mp in cladirea N1 pentru a deschide un nou centru in Brasov, al saptelea din tara, pentru care va angaja 100 de persoane.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont