One United Properties, dezvoltator de proiecte rezidentiale in zona de Nord ca Capitalei, anunta lansarea unei noi divizii, denumita NEO, care va avea ca focus ansambluri de dimensiune mai mica decat cele dezvoltate sub brandul One, precum cladiri de blocuri cu 4-6 etaje sau constructii pe suprafete de teren de 2.000-3.000 de metri patrati.

Noua divizie de real estate, NEO, va fi condusa de Octavian Avramoiu si Catalin Scripcaru, actionari cu 30% in noul proiect, alaturi de One United Properties. NEO va avea in portofoliu ansambluri rezidentiale atat in Bucuresti, cat si pe litoral.

"Compania a fost infiintata in luna august a acestui an si deja avem achizitionate primele trei locatii: NEO Floreasca Lake, pe marginea lacului Floreasca, langa One Herastrau Park, unde vom dezvolta aproximativ 50 de apartamente, NEO Timpuri Noi, unde avem in plan aproximativ 90 de apartamente si NEO Mamaia, chiar pe plaja, in nordul statiunii, proiect pentru care avem in plan aproximativ 40 de apartamente", a declarat Octavian Avramoiu, managing director NEO.

De asemenea, Catalin Scripcaru (foto), managing director NEO spune ca "pe langa cele trei locatii deja existente in portofoliul NEO, avem bugetate altele trei, tot pe segmentul premium, pe care intentionam fie sa le achizitionam, fie sa le includem in parteneriate cu proprietarii terenurilor care pot primi in schimbul acestora apartamente din portofoliul nostru".

Divizia NEO face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei One United Properties. Aceasta linie de business isi propune sa valorifice potentialul unui segment relativ neexploatat pana acum si sa dezvolte proiecte de real estate de dimensiuni mai mici, dar la fel de exclusiviste. In septembrie 2017, One United Properties si-a majorat capitalul cu 10 milioane de euro proveniti din investitii private, care reprezinta 8,13 % din companie.

One United Properties dezvolta proprietati rezidentiale in zona de nord a Capitalei, avand in prezent finalizate 188 de apartamente, in constructie 340 de apartamente si 484 de apartamente care urmeaza sa fie incepute in urmatorii ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri