AFI Europe Romania a semnat un acord de finantare de 22 milioane de euro cu Bank Leumi Romania pentru dezvoltarea primei faze a AFI Tech Park, cel mai nou parc de afaceri pe care compania il dezvolta in prezent in Capitala.

AFI Tech Park, dezvoltat in 3 faze, ofera 56.000 mp inchiriabili pentru spatii de birouri clasa A, care vizeaza companii din pietele de FMCG, automotive, IT&C, BPO si piete de servicii comune. Prima faza a proiectului va fi livrata in trimestrul doi din 2018, oferind 20.000 mp inchiriabili pentru spatii de birouri si 2.000 mp de spatii comerciale, care includ World Class si magazinul 1 minute, care au semnat recent contracte de inchiriere.

Proiectul este dezvoltat aproape de centrul orasului, in imediata apropiere a hotelului JW Marriott si a Parlamentului Romaniei si va cuprinde doua cladiri de birouri P+8 si un turn de birouri de 14 etaje, avand peste 5.000 metri patrati de zone verzi.

"AFI Europe Romania are o relatie strategica excelenta si de lunga durata cu bancile, pentru finantarea proiectelor pe care le initiem. Ne bucuram inca o data ca Bank Leumi este partenerul nostru pentru faza 1 in AFI Tech Park, un proiect prin care intentionam sa deschidem o noua zona pentru dezvoltarea de birouri in Bucuresti. Faptul ca parcul de business este situat in centrul Bucurestiului si nu la periferiile orasului ii ofera avantajul unic cautat de companiile multinationale din Romania. Prin proiectele noastre actuale de dezvoltare, si anume: AFI Tech Park, mall-ul si birourile AFI Brasov si AFI City, primul nostru proiect rezidential pe care il vom demara in curand in Bucurestii Noi, AFI Europe isi continua expansiunea in Romania", spune David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Investitia totala pentru AFI Tech Park 1 este de peste 30 de milioane de euro. "Un serviciu unic pe care AFI Tech Park il ofera este o sala de conferinte de 400 metri patrati care va fi folosita de toti chiriasii cladirilor de spatii de birouri. Acest beneficiu duce la optimizarea costurilor chiriasilor, prin faptul ca nu mai gazduiesc astfel de sali mari in spatiul lor de birouri", se arata in comunicatul AFI Europe.

De asemenea, AFI Europe Romania va incepe in viitorul apropiat dezvoltarea a inca doua proiecte: unul va consta intr-un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri patrati din Arad, a carui ancora va fi un hypermarket si un magazin tip „DYI”, iar cel de-al doilea, AFI City, un proiect rezidential amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri patrati din Bucurestii Noi (sectorul 1 din Bucuresti).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri