Geci Engineering Services este o companie de servicii de design si calcul in domeniul industriei aeronautice. A fost infiintata in anul 1999 de catre grupul francez Geci International iar din anul 2014 este parte a grupului francez ALTEN. "Incepand cu 01 ianuarie 2018 compania isi va reloca sediul in zona de vest a capitalei, in noua cladire de spatii de birouri, Sema Office: Bruxelles. Proximitatea statiei de metrou Petrache Poenaru, existenta unui numar suficient de locuri de parcare precum si vecinatatea campusului Universitatii Politehnice, sunt cateva din motivele pentru care am optat pentru cladirea Bruxelles din Sema Office", arata reprezentantii Geci Engineering Services.

Sema City este un proiect cu dezvoltare mixta, destinat atat zonei de business cat si celei de retail structurat pe trei nivele de adresabilitate: complex de cladiri birouri de clasa A, spatii comerciale si leisure, si spatii rezidentiale. Suprafata totala construita planificata este de 964.800 mp distribuita astfel: 526.800 mp pentru birouri, 93.500 mp pentru retail si 305.200 mp pentru sectorul residential.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont