Unul dintre cele doua terenuri achizitionate de companie este situat intre cladirile Globalworth Plaza si Green Court B, fiind ultimul teren liber de pe strada Gara Herastrau. Cel de-al doilea teren este situat in vecinatatea complexului de cladiri de birouri Green Court, detinut de Globalworth. Investitia pentru ambele terenuri a fost de aproximativ 16 milioane de euro si se asteapta sa permita dezvoltarea unui spatiu comercial de aproximativ 40 000 mp., destinat in cea mai mare parte pentru birouri, sub rezerva aprobarilor relevante.

"Anul 2017 a fost cu adevarat un an al schimbarilor pentru Globalworth. Sprijinul pietelor internationale de capital, care ne-a permis sa ne extindem baza de investitori, capitalul liber si capitalul international, alaturi de intrarea strategica pe piata poloneza, prin platforma GPRE, au reprezentat fara indoiala unele dintre cele mai importante etape in parcursul companiei. Achizitia anuntata astazi reprezinta un pas important in continuarea misiunii noastre, de a pozitiona Globalworth drept cel mai important investitor in piata de cladiri de birouri din regiune si partenerul de care chiriasii de inalta calitate din regiune au nevoie", a declarat Dimitris Raptis (foto), deputy CEO si chief investment officer despre noua achizitie si rezultatele companiei din acest an.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont