Anul 2017 a adus mai putini metri patrati de spatii comerciale in mall-uri fata de 2016, iar 2018 va fi similar, din aceasta perspectiva, cu anul trecut, potrivit Danielei Popescu, Associate Director, Retail Agency în cadrul Colliers International România.

”Daca ne uitam strict la cifre, in 2017 livrarile sunt estimate la aproximativ 100.000 de metri patrati, fata de cei peste 240.000 mp care au fost livrati anul trecut, si, prin urmare, putem spune ca piata de centre comerciale din Romania a fost mai putin activa in 2017. Cu toate acestea, asa cum spuneam si la inceputul lui 2017, aceasta piata a trecut la un alt ciclu de dezvoltare. Daca pana anul trecut centrele comerciale de tip mall erau vedetele, incepand de anul acesta am intrat in etapa de dezvoltare a proiectelor de tip strip mall, intrucat au ramas doar cateva orase in Romania care mai pot sustine centre comerciale”, spune Daniela Popescu, Associate Director, Retail Agency in cadrul Colliers International Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont