Jucatorii si consultantii din domeniul spatiilor logistice si industriale sunt de acord ca anul 2017 a fost unul foarte bun pentru acest sector al pietei imobiliare. Sanziana Pardhan, country head al P3 Romania, unul dintre principalii dezvoltatori si proprietari de spatii logistice si industriale, care a acordat un interviu pentru wall-street.ro, este de aceeasi parere.

”In mod evident anul 2017 a fost un an foarte bun pentru sectorul de spatii logistice si a fost un an bun si pentru noi. Suntem multumiti ca am livrat 65.000 de metri patrati in trei depozite, ca am reusit sa semnam contracte de prelungire cu partenerii nostri traditionali si ca am atras clienti noi in parc. Gradul de ocupare in P3 Bucharest Park este aproape de 100% si avem planuri sa ne extindem in continuare”, spune Sanziana Pardhan, country head al P3 Romania, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont