Mulberry Development, companie de dezvoltare imobiliara fondata de antreprenorul Ovidiu Sandor, a incheiat un contract de inchiriere in cadrul proiectului ISHO din Timisoara cu KPMG, de unde furnizorul de servicii de consultanta va deservi principalii clienti din regiune.

"In Timisoara, KPMG are o echipa consolidata si in plina expansiune care activeaza in Audit, Consultanta Fiscala si Consultanta de Business, ceea ce arata ca firma isi adapteaza serviciile la cerintele clientilor si ale pietei, in general", spune Daniela Strusevici, partener coordonator al KPMG Timisoara. Reprezentantii KPMG nu au dorit sa ofere presei detalii cu privire suprafata de spatii de birouri inchiriata in cadrul ISHO.

ISHO Offices va fi dezvoltat in paralel cu componenta rezidentiala si va include trei etape. Prima faza, ce va avea o suprafata inchiriabila de 18.000 mp din totalul de 50.000 mp pe care il prevede cladirea de birouri, va fi livrata in primavara anului 2018. La finalul proiectului, in 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajati si 2.000 de locatari.

Componenta rezidentiala va avea peste 1.000 de apartamente, o zona pietonala vasta, peste 2.000 de locuri de parcare, aproape un hectar de spatii verzi si parcuri si va avea un impact semnificativ asupra orasului prin proiectarea unui noi pod peste Bega si a unei pasarele pietonale si prin contributia la largirea mai multor artere din oras la patru benzi de circulatie.

Mulberry Development poarta discutii avansate cu mai multe companii deja prezente in oras, dar si cu firme care doresc sa inceapa activitatea in Timisoara, negocierile avand deja ca obiect spatii in urmatoarele faze de dezvoltare a proiectului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri