Ilinca Paun (foto) s-a alaturat echipei Colliers International in anul 2000, dupa ce anterior fusese implicata in dezvoltarea primului magazin de tip mall din Romania si a avut in aceasta perioada o contributie semnificativa la cresterea operatiunilor companiei de consultanta imobiliara pe piata locala. Potrivit informatiilor din piata, Ilinca Paun ar urma sa se dedice activitatii de profesor in cadrul unei scoli particulare, Entrepreneurship Academy, unde va detine si pozitia de CEO.

In cadrul Colliers International, Ilinca Paun a ocupat initial pozitia de office manager, apoi a fost managerul departamentului de rezidential, iar dupa criza financiara s-a ocupat de proiectele speciale din cadrul companiei. Incepand cu 2010 a preluat functia de managing director al Colliers International Romania dupa plecarea fondatorului Bogdan Georgescu.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont