Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, l-a numit la numit in pozitia de CEO pe Bogdan Voica, un consultant imobiliar cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala si in regiune.

Bogdan Voica, 40 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, sectia Finante - Banci, si a Universitatii Bucuresti (masterat Business Consulting). Inainte de inceperea activitatii pe piata imobiliara, consultantul a activat in companii precum Bancpost sau Deloitte.

In cei peste 15 ani de experienta pe piata imobiliara, Bogdan Voica a facut parte din echipele sau a colaborat din postura de consultant independent cu Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development si NEPI Rockcastle, ultima companie in care a activat inainte de numirea la conducerea Coldwell Banker Romania. In aceasta perioada, consultantul imobiliar a asistat numerosi dezvoltatori, de la investitia initiala pana la inchirierea sau vanzarea proiectelor dezvoltate, fiind implicat si in proiecte de revitalizare a distressed assets.

"Ca obiectiv in 2018 avem dezvoltarea teritoriala dar si dezvoltarea activitatii pe segmente de piata mai putin explorate in ultimul timp de catre Coldwell Banker in Romania, cum ar fi commercial property advisory, segmente unde compania este perceputa la nivel global ca un agent preferat de investitorii imobiliari de talie medie", a declarat Bogdan Voica (foto).

Coldwell Banker Romania a inregistrat in 2016, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifra de afaceri cumulata de 5,6 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active pe piata locala.

Coldwell Banker Romania este activa pe piata locala de 12 ani si este compania de consultanta imobiliara cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind managerul si agentul exclusiv pentru peste 15 de proiecte rezidentiale din Romania, printre care Aviatiei Park, Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park si Onix Park in Bucuresti, Doppel Cristian, Sanpetru Residence si Transilvania Residence in Brasov si Belle Ville si Grand Hill Residence din Cluj - Napoca.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 50 de tari cu peste 3.000 de birouri si are peste 86.000 de consultanti si brokeri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri