"Continuam dezvoltarea operatiunilor noastre in Romania, prin extinderea birourilor din West Gate, cu inca 2.600 mp. Daca, in prezent, in birourile noastre lucreaza peste 1.400 angajati, extinderea ne va permite sa ajungem in viitor la 2.000 angajati", a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

Contractul semnat de Genesis Property, companie controlata de omul de afaceri Liviu Tudor, cu Societe Generale European Business Services pentru noul spatiu a intrat in vigoare la inceputul anului 2018.

"Suprafetele inchiriate de compania franceza in West Gate au crescut de peste 6 ori fata de 2012, cand au inchiriat primii 2.600 mp de birouri. Continuam sa ne concentram anul acesta pe imbunatatirea facilitatilor existente, dar si pe crearea unor facilitati noi. West Gate va fi primul parc de birouri cu piscina si pista de alergare, incepand din aceasta vara”, a explicat Stefan Tudos (foto), vicepresedintele companiei Genesis Property.

West Gate prelungeste...
Citeste si: West Gate prelungeste contractul de inchiriere cu Siemens

Printre companiile care au sediul in West Gate, se mai numara companii precum Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover. West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.