Avansul companiei se datoreaza in principal extinderii si investitiilor, care au ajuns la un total de 30 de milioane de euro in ultimii 11 ani, cea mai recenta fiind realizata anul trecut pentru achizitia platformei industriale Hidromecanica 2 Brasov, unde compania a demarat un nou proiect de dezvoltare, investitie care s-a ridicat la 5,56 milioane euro.

”Rezultatele inregistrate anul acesta continua sa confirme ca strategia noastra bine conturata este cea corecta. Insa, pe langa cifra de afaceri inregistrata, care a fost de 86 milioane de euro anul trecut, noi ne ghidam si dupa alti doi indicatori de performanta. Primul este numarul de case acoperite, am ajuns anul trecut la 57.000 de sisteme complete pentru acoperis produse si comercializate, si cel de-al doilea indicator, care ne arata performantele unei companii din domeniul nostru de activitate, este consumul de otel prevopsit - acesta fiind materia prima utilizata pentru 95% din produsele pe care le comercializam. La Bilka am inregistrat in 2017 un consum de 80.000 de tone de otel prevopsit, fiind cel mai mare consumator de otel prevopsit din estul Europei ”, declara Horatiu Tepes.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont