Red Bull Romania a inchiriat 600 de metri patrati de birouri in Unirii View si isi va stabili biroul local in cea mai inalta cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului. Cladirea de birouri Unirii View este amplasata pe Bulevardul Corneliu Coposu, in apropiere de Piata Unirii, si va avea 19 etaje.

Red Bull a fost asistata in tranzactia prin care a inchiriat 600 de metri patrati in cladirea de birouri Unirii View de catre compania de consultanta imobiliara Avision Young. Marius Grigore, general manager Red Bull Romania, spune ca facilitatile existente in zona au reprezentat unul dintre motivele pentru care a fost aleasa Unirii View, pe langa cladire in sine.

Aproximativ 25% din suprafata cladirii (4.000 de metri patrati) a fost inchiriata deja de catre furnizorul de solutii si servicii software NTT Data Romania, care isi va muta din 2018 sediul central din Bucuresti in zona Unirii, aceasta fiind prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C care alege sa inchirieze birouri intr-o zona centrala din Bucuresti.

Unirii View, birouri, cladire de birouri, Andreea Paun

”Unirii View si zona centrala din Bucuresti continua sa atraga sedii centrale de companii, un fapt normal daca luam in considerare nevoile companiilor care doresc o vizibilitate excelenta si conexiuni excelente pentru angajatii lor si vom vedea in viitorul apropiat ca tot mai multe companii vor lua aceeasi decizie”, afirma Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, responsabila de strategia de inchiriere si managementul comercial al proiectului.

Procesul de construire al proiectului, programat spre finalizare in vara lui 2018, avanseaza rapid, in acest moment realizandu-se lucrari la etajul 14. Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati si va fi cea mai vizibila cladire din centrul Bucurestiului, cu o inaltime care va atinge 73 de metri. Unirii View a aplicat si obtinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016.

Unirii View este dezvoltat de catre investitorul de origine belgiana Yves Weerts, in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investitii pe piata imobiliara din Romania. precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investitii CTP. Echipa din spatele Unirii View este completata de Westfourth Architecture, care in cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturala si gestioneaza partea de design, si Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordoneaza intregul proces de dezvoltare, precum si project managementul cladirii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri