Compania IULIUS si NTT Data Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii software din tara, au semnat un contract de inchiriere pentru un spatiu in cea de-a treia cladire de birouri clasa A care se dezvolta, in prezent, in ansamblul mixt Openville Timisoara, dezvoltat de Iulius in parteneriat cu Atterbury Europe. .

„Am ales ansamblul Openville deoarece consideram ca reprezinta si respecta valorile noastre organizationale si ofera oportunitati multiple de dezvoltare. Pentru NTT DATA Romania crearea unui spatiu modern, care incurajeaza performanta, dar ofera si solutii eficiente de relaxare pentru echipa, este un factor esential, puternic inradacinat in cultura organizationala. Cladirea UBC 3 vine in intampinarea nevoilor noastre de extindere a business-ului in tandem cu componenta echipelor, care se reflecta in planurile noastre de viitor cu privire la filiala din Timisoara. In acest moment, echipa numara peste 150 de specialisti in Timisoara, numar care, cu siguranta, va creste in contextul actual de amplificare a oportunitatilor, al pozitionarii noastre strategice pe piata domestica si cea externa, cat si datorita talentelor din piata de resurse umane pe care le ofera acest oras progresiv”, declara Diana Stanese, COO, Executive VP, NTT Data Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont