Zona Calea Floreasca-Bd. Barbu Vacarescu, impreuna cu hub-ul office adiacent, edificat in zona bulevardului Dimitrie Pompeiu, a devenit, de-a lungul ultimului deceniu, principalul centru de business al Bucurestiului, cu peste un milion de metri patrati de spatii de birouri functionale. Aceasta suprafata inseamna, la o medie de 10 metri patrati de spatiu office pentru un angajat, cel putin 100.000 de angajati care vin la munca, in fiecare zi, in nordul Capitalei.

Consecintele din trafic ale acestei realitati sunt vizibile si deloc imbucuratoare: in fiecare dimineata si seara, la orele inceperii si finalului de program de lucru, traficul rutier este practic blocat si ai nevoie de cel putin o jumatate de ora doar pentru a iesi in zona. Nici la metrou lucrurile nu stau mai bine, fotografiile postate pe retelele de socializare – cu statiile care seamana cu adaposturile antibombardament in timp de razboi, adevarate furnicare umane – fiind la ordinea zilei.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont