Globalworth a inregistrat, anul trecut, venituri din chirii generate de proprietati, inclusiv preinchirieri ale proiectelor aflate in dezvoltare, in valoare de 115,9 milioane de euro, potrivit rezultatelor auditate valabile la 31 decembrie 2017. Acest nivel reprezinta o crestere de 134% comparativ cu 31 decembrie 2016, cand nivelul a fost de 49,5 milioane de euro. Cresterea a fost posibila si datorita achizitiei, anul trecut, a 72% din compania poloneza de real estate Griffin Premium RE, care este rebranduita sub denumirea de Globalworth Poland. Valoarea totala a portofoliului de proprietati detinut de Globalworth in Romania si Polonia este de 1,815 miliarde de euro, din care 1,135 miliarde de euro este valoarea proprietatilor din Romania, iar 680,1 milioane de euro – a celor din Polonia.

De mentionat este ca 2017 a fost anul in care Globalworth a demarat, prin achizitia din Polonia, extinderea in regiunea Europei Centrale si de Est, strategia anterioara a fondului de investitii vizand dezvoltarea si exploatarea de cladiri comerciale exclusiv din Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Globalworth.com