Forte Partners a semnat un contract de inchiriere pe care-l descrie drept ”major” cu UPC Romania, parte a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii internationale de comunicatii prin cablu. Noul birou UPC Romania va fi sediul central al companiei, consolidand astfel operatiunile din doua cladiri, sediul din Nordului si cel din Sema Park, incepand din 2019.Cate mii de metri patrati va avea noul sediu central al UPC Romania?

Forte Partners a inchiriat o suprafata de aproape 6.000 de metri patrati din cladirea de birouri The Bridge 2 catre UPC Romania. Tranzactia a fost realizata cu sprijinul companiei de consultanta imobiliara Colliers International Romania, care administreaza proiectul de birouri The Bridge.

forte partners, UPC Romania, cladire de birouri, birouri, the bridge, Colliers International, Geo Margescu

”UPC Romania este al treilea chirias important pe care il avem in cladirile The Bridge, dupa ce anul trecut am reusit sa realizam doua dintre cele mai importante tranzactii de inchiriere de pe piata. Este o dovada a capacitatii noastre de a deservi clientii pe masura asteptarilor lor, dar si o confirmare a faptului ca Romania ofera contextul necesar pentru ca marile companii multinationale sa-si extinda si sa-si consolideze activitatile”, a declarat Geo Margescu, CEO si co-fondator Forte Partners.

Proiectul de birouri The Bridge, dezvoltat de Forte Partners, a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietati din Romania. Cladirea de birouri The Bridge 2, cu o suprafata inchiriabila de 21.000 de metri patrati, este in prezent in constructie si va fi finalizata in trimestrul patru al acestui an.

„Dupa aproape un deceniu petrecut in locatiile actuale, clientul nostru a luat o decizie strategica prin relocarea sediului intr-o zona aflata in plina expansiune din punct de vedere al pietei de birouri. Acest pol emergent gazduieste proiectul ultramodern dezvoltat de Forte Partners si ales de catre client prin prisma potentialului de crestere a satisfactiei angajatilor”, a declarat George Didoiu, Associate Director Office Agency in cadrul Colliers International Romania.

forte partners, UPC Romania, cladire de birouri, birouri, the bridge, Colliers International

UPC Romania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet in banda larga si telefonie. UPC Romania detine peste 1,3 milioane de clienti si a marcat mai multe premiere pe piata digitala din Romania.

”Cautam intotdeauna solutii optime pentru echipa noastra, iar selectarea proiectului The Bridge este o alegere naturala, avand in vedere standardele de calitate si de sustenabilitate implementate in aceste spatii de birouri de Forte Partners. Ne bucuram sa inauguram, in cursul anului 2019, noul sediu central cu facilitati excelente pentru angajatii nostri, intr-un concept modern, care va permite consolidarea sediilor noastre din Bucuresti. Organizarea dinamica a noului spatiu sustine si cultura noastra organizationala, facilitand schimbul de experienta si conectarea echipelor.”, a declarat Cristian Osadczuk, director financiar UPC Romania.

Forte Partners, fondat in 2014, este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata. Compania a dezvoltat pana in prezent un portofoliu de proiecte in valoare de peste 200 de milioane de euro, atat in sectorul de birouri, cat si in cel rezidential. Forte Partners a dezvoltat cladirile de birouri Stefan cel Mare Building, Nova Building si The Bridge 1, precum si proiectul rezidential Londra 27 si are in derulare proiectele The Bridge 2, Calderon 80 si Aviatiei Park.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri