Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi, in cazul Vox Technology Park, servicii complete de property management, de la managementul relatiei cu chiriasii, la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar.

Vox Technology Park este o cladire de birouri din Timisoara, livrata recent pe piata in urma unei investitii de aproximativ 30 de milioane de euro. Cladirea dispune de facilitati precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care va genera o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei / autentificarii biometrice, precum si spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Vox Technology Park este primul proiect imobiliar din Timisoara care obtine certificarea internationala pentru cladiri sustenabile BREEAM Interim cu calificativul Excellent, cu un punctaj de 85,59%, acesta fiind cel mai mare punctaj acordat vreodata in Romania unui proiect imobiliar, indiferent de segmentul imobiliar.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont